Meer dan alleen tegels

Bij Toptegels.nl vinden we het belangrijk dat je zo lang mogelijk plezier beleeft aan je mooi getegelde wand of vloer. Daarom leveren we niet alleen 1e kwaliteit wand- en vloertegels, maar ook 1e kwaliteit verwerkingsproducten en -materialen. En adviseren we je over het gebruik ervan.
Premium materialen voor de perfecte wand of vloer

Het toepassen van de juiste voorbehandelingsmiddelen en tegellijm is een must voor de duurzaamheid van het tegelwerk. Daarom leveren wij hiervoor de producten van Omnicol, marktleider in de Benelux en familiebedrijf, dat sinds 1956 klantgerichtheid en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Van egaliseer- tot voegmortel, van pasta-tegellijm tot kit: alle producten van Omnicol hebben een betrouwbare A-kwaliteit en zijn prettig te verwerken.

Voor de afwerking van hoeken of overgang van materiaalsoorten, zowel bij wanden als bij vloeren, leveren wij profielen van Profilitec. Dit Italiaanse bedrijf ontwerpt en produceert sinds 1966 stijlvolle profielen in een grote verscheidenheid aan materialen, vormen en kleuren. Zo is er altijd een profiel dat bij jouw design en stijl past.


Aan de slag met tegel levelling systeem en professioneel gereedschap

Voor een perfect vlakke tegelvloer of -wand leveren wij een handig toe te passen levelling systeem, waarmee je hoogteverschillen tussen de onderlinge tegels voorkomt. Met dit systeem is het voor iedereen, met of zonder ervaring, mogelijk de tegelvloer perfect strak te leggen.

Het gebruik van professioneel gereedschap bespaart tijd en voorkomt ergernis: we hebben daarom een mooi assortiment gereedschappen beschikbaar. Dus bestel meteen de lijmkammen, voegspanen, rubberen hamers, troffels, emmers en wasboxen bij Toptegels.nl.  Dan weet je zeker dat je het goede gereedschap gebruikt.


Last-but-not-least: de juiste schoonmaakproducten

Om zo lang mogelijk te genieten van jouw toptegels is het belangrijk dat je de juiste schoonmaakproducten gebruikt. Niet alleen om de cementsluier van het voegen te verwijderen, maar ook bij het reguliere onderhoud. Met gewone allesreiniger of groene zeep bouw je vetlagen op, waardoor de tegels bijvoorbeeld kunnen verkleuren. Om dit te voorkomen raden wij aan reinigingsproducten te gebruiken die geschikt zijn voor jouw specifieke tegels. Uiteraard kunnen wij die leveren én adviseren we je daar graag over.
Of je professional bent of doe-het-zelver: bij Toptegels.nl helpen we je de juiste keuzes te maken voor het mooiste en duurzaamste resultaat!