Met 35 jaar ervaring in de branche mag Bram Boer, oprichter van Toptegels.nl, zich met recht expert op het gebied van tegels noemen. Zijn kennis van alle soorten tegels en toepassingen én zijn enthousiasme voor het product maken Toptegels.nl hét online adres voor vloer- en wandtegels en alles wat je nodig hebt om ze vakkundig te verwerken. Topkwaliteit voor een scherpe prijs, dat leveren we bij Toptegels.nl. Inclusief persoonlijk advies, mocht je dat nodig hebben.

Breed assortiment, scherp geprijsd

Toptegels.nl biedt een breed assortiment keramische tegels uit onder andere Italië en Spanje. Stoere betonlook tegels, levensechte natuursteenlook tegels, decoratieve Portugese tegels, klassieke ‘zwart-witjes’, trendy keukentegeltjes en sfeervolle mozaïektegels. De stijlvolle tegels van Toptegels.nl geven de hal, woonkamer, keuken, badkamer, toilet en terras een eigen, unieke styling. Voor elke ruimte vind je op onze website een ruime keuze in tegelkleuren, -afmetingen en -stijlen.

Lees meer

De meerwaarde van Toptegels.nl

Voor Toptegels.nl geldt: het eindresultaat telt. Of het nu gaat om een keramische tegelvloer in je huiskamer of mozaïektegels in je badkamer, je wilt er zo lang mogelijk probleemloos van genieten. We helpen je daarom graag de juiste keuze te maken voor jouw droominterieur.

Bij de goede sfeer- en productfoto’s vind je uitgebreide productspecificaties en -informatie. Ook vermelden we welke toebehoren je nodig hebt voor de vloertegels of wandtegels van jouw keuze, zoals de juiste tegellijm, voegmortel, voorstrijk, etc. Alles wat je nodig hebt, bestel je in één keer bij Toptegels.nl, wel zo gemakkelijk!

Lees meer

Complete collectie online, showroombezoek mogelijk

Om onze topkwaliteit keramische tegels voor een scherpe prijs te kunnen leveren, werken wij zoveel mogelijk online. Met de uitgebreide informatie, sfeer- en productfoto’s op Toptegels.nl kies je de perfecte vloertegels of wandtegels voor jouw hal, woonkamer, keuken, badkamer of welke ruimte dan ook.

Ben je niet zeker van je keuze en wil je de tegels zien? Dat kan ook! Kom naar onze showroom in Bergambacht, daar kun je het het volledige assortiment op je gemak bekijken.

Ook voor deskundig tegeladvies of stijladvies ben je bij Toptegels.nl in Bergambacht van harte welkom.

Lees meer