Bij Toptegels.nl snappen we dat een snelle levering, en vooral duidelijkheid over de levertermijn en levertijd, belangrijk zijn. Daarom hebben we alle informatie over verzendkosten, levertermijn en levertijden overzichtelijk voor je op een rij gezet. Heb je nog vragen hierover, bel of mail ons gerust!

Verzendkosten

Verzendkosten bij een afleveradres in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden*):
Bij een bestelling van meer dan € 200,00 (incl. BTW): geen verzendkosten.
Bij een bestelling van minder dan € 200,00 (incl. BTW): € 29,95 (incl. BTW).

* Waddeneilanden: prijs op aanvraag

Verzendkosten bij een afleveradres in Belgie*:
Bij een bestelling van meer dan € 200,00 (incl. BTW): geen verzendkosten.
Bij een bestelling van minder dan € 200,00 (incl. BTW): € 29,95 (incl. BTW)

* Bovenstaande verzendkosten hebben betrekking op de postcodegebieden 10-39, 90-99 en 40-89. Buiten deze postcodegebieden: prijs op aanvraag.

Duitsland en overige landen: prijs op aanvraag

Levertermijn

Indien het bestelde product op voorraad is, kunnen wij de bestelling al binnen 1 werkdag bezorgen bij een afleveradres in Nederland en binnen 2 werkdagen bij een afleveradres in België.

Toptegels.nl streeft naar het zo snel mogelijk afleveren van je bestelling. Binnen ons assortiment hebben wij onderscheid gemaakt tussen ons 'basisassortiment', waarbij wij over een grote eigen voorraad beschikken en een selectie producten die wij op aanvraag bestellen bij de fabrikant. De levertijd van deze producten is afhankelijk van het specifieke product (lees: de leversnelheid en locatie van de fabrikant). Deze informatie vind je bij ieder product duidelijk terug binnen onze webshop. Heb je een vraag hierover, dan kun je ons altijd bellen of mailen en ontvang je meteen een gerichte levertermijn.
Wij investeren veel tijd en moeite in het updaten van de correcte levertermijnen per product, maar het is onverhoopt altijd mogelijk dat de daadwerkelijke levertermijn afwijkt. Bijvoorbeeld in het geval van grote bestellingen (die de voorraad overtreffen). In dit geval zullen wij je zo snel mogelijk informeren.

Leverdatum en levertijd

Indien een specifieke bezorgdatum nog niet tot de mogelijkheden behoort, geven wij een gerichte levertijdindicatie en wordt een specifieke bezorgdatum later met je besproken.
De bestelling wordt op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur geleverd. Je ontvangt op de avond voor de leverdag van ons een e-mail hoe laat de bestelling afgeleverd wordt (binnen een tijdvenster van 2 uur).