Je kunt je bestelling bij Toptegels.nl tot 14 dagen na datum van levering zonder problemen retourneren. Hierbij vragen wij wel om de producten compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) te retourneren. Alle producten die niet compleet zijn en/of gebruikersschade hebben, komen niet in aanmerking voor terugname. De kosten die het retourneren met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld verzendkosten en verpakkingskosten, zijn voor de rekening van de klant.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag (minus eventuele verzendkosten) binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Restant retourneren

In het geval van restanten (een teveel aan producten) is retourneren in onderling overleg mogelijk indien het product, in dezelfde tint (kleurcode), op het moment van retourneren een voorraadhoudend product van Toptegels.nl betreft. Daarnaast dient het restant in een onaangebroken verpakking in nieuwstaat aangeleverd te worden. Eventuele transportkosten zijn voor rekening van koper. Indien het restant aan vierkante meters tegels aan bovenstaande eisen voldoet is het retourneren van teveel producten mogelijk en ontvang je 100% van het aankoopbedrag retour.

Let op! Producten die speciaal voor jou besteld zijn en/of op maat vervaardigd zijn, waaronder bijvoorbeeld tegelplinten en tegelstroken, kunnen niet geretourneerd worden.

Let op! Het retourneren van een teveel aan ‘tegel bijproducten’, zoals lijm, voegmortel en voorstijkmiddel is niet mogelijk.

In het geval van een klacht (retouraanvraag op basis van een defect of schade), kun je gebruik maken van onze klachtenafhandelingprocedure. Wij zullen er alles aan doen om tot een correcte en klantvriendelijke oplossing te komen.

Aanleveren retourmelding

Wil je een retourzending aanmelden, vul dan onderstaand retourformulier in. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

 Klik hier voor het retourformulier.