Jouw droominterieur verdient de mooiste tegels. Maar daar wil je niet te veel voor betalen, dat begrijpen wij maar al te goed. Toptegels.nl levert topkwaliteit 1e keus tegels waarmee je een boost geeft aan je woonkamer, keuken, badkamer, hal, toilet of terras. Door zoveel mogelijk online te werken kunnen wij een scherpe prijs aanbieden voor onze vloertegels en wandtegels van keramiek afkomstig uit onder andere Italië, Spanje en Turkije.

Uitgebreide informatie en foto’s

  • Gebruik het filtermenu op Toptegels.nl om snel bij de tegels van jouw keuze te komen. Je kunt gemakkelijk selecteren op formaat, kleur of toepassing.

  • De fotoweergave van de tegel is een correct qua kleur en structuur. Ook kun je sfeerfoto’s bekijken, die een goed indruk van het eindresultaat geven.

  • Lees de uitgebreide productspecificaties en -informatie, zodat je zeker weet dat de door jou gekozen tegel geschikt is voor de ruimte waar jij ‘m wilt gebruiken.

Alles in één keer bestellen

Bij alle tegels vermelden we welke toebehoren je nodig hebt, zoals de juiste tegellijm, voegmortel en voorstrijk. Of andere benodigdheden, zoals een levelling systeem om jouw vloer- of wandtegels op gelijke hoogte te leggen. Zo bestel je alles wat je nodig hebt - tegels én de juiste toebehoren - in één keer bij Toptegels.nl, wel zo gemakkelijk!

Binnen 1-3 dagen in huis

In ons centraal magazijn hebben wij zo'n 60.000 m2 wand- en vloertegels op voorraad staan. Afhankelijk van het aantal m2 dat je wilt bestellen, kunnen wij binnen 1 tot 3 dagen de bestelling bij je afleveren.

Hulp nodig of een vraag? Wij adviseren graag!

Met 35 jaar ervaring in de tegelbranche is er geen vraag die Bram Boer niet beantwoorden kan. Dus ben je niet zeker van je zaak of wil je professioneel advies? Bel of mail gerust, wij helpen je graag. En als je wilt, maken we een video-afspraak, zodat je vanuit huis gemakkelijk slaagt voor je tegels. Samen gaan we voor het perfecte eindresultaat!