Open Huis voor professionals en particulieren

Sinds 5 augustus staat de deur van Toptegels.nl zowel online als in Bergambacht open en sinds die tijd wisten al veel mensen de weg naar ons te vinden. We hebben dan ook – al zeggen we het zelf – een mooi assortiment wand- en vloertegels die passen bij elke stijl en bij elk budget. Want naast high-end keramische vloertegels van 120 x 120 cm vind je bij ons ook voordelige Topsale tegels, die ter plekke in Bergambacht opgehaald kunnen worden. Wel zo handig als je direct aan de slag wilt.


Toptegels.nl is vooral een online winkel, daar vind je het complete aanbod dat vanuit onze magazijnen direct thuis afgeleverd kan worden. In onze showroom in Bergambacht hebben we de tegels ook op display staan, zodat je een goed idee krijgt van het design en de uitstraling van de tegels. En je kunt direct advies vragen: Bram Boer, eigenaar van Toptegels.nl, weet echt álles van tegels en hij begeleidt je graag bij het maken van de juiste keuze.

 

16 & 17 december Open Huis

Aangezien we zonder officiële opening van start zijn gegaan in augustus, willen we dit jaar toch een feestelijk tintje geven met een Open Huis.

Op vrijdag 16 december heten we van 15.00 tot 18.00 uur alle professionals in het vak - tegelzetters, bouwbedrijven, (interieur)architecten – van harte welkom om kennis te komen maken onder het genot van een hapje en drankje.

Zaterdag 17 december verwelkomen we van 9.00 tot 16.00 uur alle particulieren die een kijkje willen komen nemen in onze showroom in Bergambacht met koffie en wat lekkers erbij.

 

10% extra korting en kans op een waardebon van € 250,-

Het loont zeker de moeite om langs te komen, want tijdens de Open Huis-dagen krijg je in de showroom 10% extra korting op alle tegels uit het Topsale-assortiment! Daarnaast maak je ook nog eens kans op een waardebon van € 250,-. Die kun je meteen verzilveren, dat is dus nog eens extra-extra korting!