TILES BY PECASA…Quality meets Design

Toptegels.nl is er trots op het nieuwe merk TILES BY PECASA te mogen introduceren in Nederland. De focus van het merk TILES BY PECASA ligt op productontwikkeling van de nieuwste trends, designs en karakter. De wand- en vloertegels worden hoofdzakelijk geproduceerd door toonaangevende Italiaanse en Spaanse fabrikanten met de hoogste technische knowhow, wat zorgt voor een constante topkwaliteit tegel.

Om een idee te geven van de hoogwaardige TILES BY PECASA lichten we vier bijzondere collecties eruit:

TILES BY PECASA…Quality meets Design
ASSISI - intense, glanzende kleuren

De intense en glanzende kleuren van het keramiek in de Basilica di San Francesco in Assisi vormden de inspiratie voor deze tegels. Het is een uniek product, dat doet denken aan glanzende, handgemaakte keramische tegels. De structuur van het oppervlak en het spel van kleurnuances geven deze collectie een heel bijzonder karakter. De ASSISI GLOSSY collectie is ideaal voor gebruik in woonruimtes en commerciële projecten op alle wandoppervlakken.

TILES BY PECASA…Quality meets Design
SIENA – zijdemat en oneffen oppervlak doet denken aan antieke tegels

De kunstig handgemaakte kleitegels uit Siena stonden model voor de ontwikkeling van de SIENA collectie. Deze collectie heeft een licht gewaxt, zijdemat en oneffen oppervlak, dat doet denken aan antieke tegels. De onregelmatige randen en de kleurnuances geven de SIENA collectie bovendien een mooie rustieke uitstraling. De SIENA collectie is ideaal voor gebruik in woonruimtes en commerciële projecten op alle wandoppervlakken.

TILES BY PECASA…Quality meets Design
SEEON – indrukwekkende optische effecten en kleurverlopen

In het kleine, idyllische dorpje Seeon in Beieren staat een oude boerderij uit de 15e eeuw - het zogenaamde "Rauchhaus". In de prachtige oude muren zijn vlakken te vinden die verschillende lagen pleisterwerk en kleuren vertonen. Deze indrukwekkende optische effecten inspireerden PECASA tot het idee voor de nieuwe SEEON collectie.

Het samenspel en de veelzijdigheid van de structuren en kleurverlopen maken deze collectie uniek. Door deze eigenschappen kunnen zowel in woonruimtes als in commerciële objecten bijzondere effecten worden gerealiseerd.

TILES BY PECASA…Quality meets Design
AMBIENTE – authentieke uitstraling

De collectie AMBIENTE creëert door zijn esthetiek een unieke sfeer en ambiance.

De uitstraling doet denken aan steen door de natuurlijke selectie van kleuren, die door het oppervlak zeer authentiek en fijn oogt. Het samenspel van deze eigenschappen maakt de AMBIENTE collectie bijzonder geschikt voor de inrichting van zowel particuliere woonruimtes als bedrijfspanden.

SOFTTEC® oppervlak – bijna onzichtbaar en slipvast

De vloertegels van o.a. de SEEON en AMBIENTE collectie zijn voorzien van de door TILES BY PECASA zelf ontwikkelde SOFTTEC® finish. Het maakt het oppervlak van de tegel slipvast (slipklasse R10 A+B) en maakt deze tegels dus perfect geschikt voor bijvoorbeeld inloopdouches of openbare projecten die deze slipklasse vereisen.

Dankzij de aangename structuur voelt SOFTTEC® fijn aan. Het is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden en laat dus niets te wensen over qua hygiëne.

Vooralsnog alleen in de showroom in Bergambacht

De prachtige collecties van TILES BY PECASA zijn vooralsnog alleen te verkrijgen via de Toptegels.nl-showroom in Bergambacht. Het loont zeker de moeite om de rit te maken en de tegels in het echt te zien en te voelen. Dan kunnen we je ook persoonlijk adviseren om de juiste keuze te maken. Niet alleen voor de uitstraling die je wilt bereiken, maar ook voor de verwerking en het onderhoud. Dus wil je iets speciaals, kom naar Bergambacht!