By Goof: de badkamer- en sanitairproducten van Toptegels.nl

Bij Toptegels.nl hebben we ons assortiment weer iets uitgebreid: je kunt nu ook sanitair bestellen! By Goof biedt een hoogwaardig assortiment badkamer- en sanitairproducten zoals waskommen, baden, badkamermeubels, kranen en click wastes. By Goof is een hip en eigentijds merk voor de badkamer dat graag vooruit loopt op de laatste trends.

Het spreekt voor zich: heb je tegels nodig voor de badkamer, dan heb je ook sanitair nodig. Het één kan niet zonder het ander. Bij Toptegels kun je terecht voor ‘one-stop-shopping’: één adres waar je alles kunt krijgen voor jouw complete badkamer. Bestel veilig en snel en profiteer van onze uitstekende klantenservice.

Blauwe waskom Mees
Kleurrijke waskommen

Kies je voor even iets anders dan het standaard wit in de badkamer? By Goof biedt een schitterende reeks waskommen met de naam Mees, in de meest uiteenlopende kleuren. De schoonheid zit in de eenvoud van het gevoel dat deze waskommen met zich mee brengen. Combineer ze met een vrijstaande wastafelkraan of één van de gelijk gekleurde click wastes, die ook verkrijgbaar zijn.

Robuust badkamermeubel in hout met dubbele wastafel
Robuuste badkamermeubels

Als er mooie tegels voor de badkamer zijn uitgezocht, dan verdienen deze natuurlijk alle aandacht. Je wilt een rustgevende, geordende badkamer. Dat is waar de badkamermeubels van de Finn-serie om de hoek komen kijken. Stevig, robuust en gemakkelijk in gebruik, dat is wat deze kasten zo kenmerkt. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waarbij je zelf kunt kiezen voor een wastafel of topblad. Dat maakt ze zo ontzettend veelzijdig en populair in combinatie met de nieuwe waskommen.

Vrijstaand wit bad in grijze badkamerHalfvrijstaand bad, glanzend
Vrijstaand of half-vrijstaand badderen

Na een lange dag hard werken is er niets zo lekker als even helemaal onder te dompelen in een comfortabel warm bad. Dat kan met de prachtige baden Sem en Juul van By Goof. Twee prachtige en tijdeloze designs, zowel in vrijstaand als half-vrijstaand te krijgen. Dat maakt het sanitair van By Goof ook zo veelzijdig. Je kunt er letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op. Niet alleen prachtig, maar dus ook heel praktisch!

 

Klik hier voor het gehele By Goof assortiment badkamer- en sanitairproducten.